Gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerd cadeau

Hoe leuk is het om je geliefde, familielid of vriend een gepersonaliseerd cadeau te geven? Een cadeau dat alleen voor hem of haar bestemd is. Een cadeau met een betekenis voor die persoon, waar nog jaren van kan worden genoten en stijlvol is in ieder interieur. 

jouw Initiaal & voornaam

Een poster met een voorletter erop. Simpel, maar vol betekenis. Bij deze poster kun je kiezen uit twee verschillende stijlen, namelijk sierlijk of strak. Zo kun je de letter afstemmen op het interieur waar hij in komt te hangen of staan. 

Gepersonaliseerde initiaal poster

Je hoeft alleen maar de voornaam van de ontvanger in te vullen en een formaat te kiezen. Wij zorgen ervoor dat de poster zo snel mogelijk bij jou geleverd wordt. 

sterrenbeeld

Een sterrenbeeld cadeau doen waarbij je ook de naam en geboortedatum zelf kunt invullen is het een populair kraamcadeau. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Heb je een pasgeboren nichtje? Dan is het roze sterrenbeeld natuurlijk heel toepasselijk. Wil je iets opvallenders? Ga dan voor het kobaltblauwe, roestbruine of fuchsia roze sterrenbeeldje. 

Gepersonaliseerd cadeau
Gepersonaliseerd sterrenbeeld
Sterrenbeeld poster beige

Een poster om je hele leven te bewaren of om aan een speciaal persoon cadeau te doen. Bestel hem hier!

liefdes poster

Met een liefdes poster geef je een speciaal cadeau voor een speciale dag. Het is een persoonlijk geschenk dat mensen doet herinneren aan de dag waarop ze getrouwd zijn of verkering kregen. Het verhaal en het moment blijven hangen in de poster. Daardoor is het meer dan een cadeau en blijft de poster langer hangen in het interieur en in de gedachte van de gelukkigen. Met keuze uit verschillende ontwerpen, formaten en omlijstingen zit er altijd een poster tussen die bij het stel (of jullie) past.

Liefdes-posters

Ook als je nog niet getrouwd bent zijn deze posters een mooi gebaar. 

Zodiac sign

Een zodiac sign is een sterrenbeeld teken. Ieder sterrenbeeld ziet er anders uit en heeft een leuke vorm. Het ziet er erg minimalistisch uit en is dan ook erg makkelijk in het interieur. Doordat de voornaam en de geboortedatum onderaan de poster wordt vermeld, is het alsnog een erg betekenisvol en speciaal cadeautje. 

Zodiac Sign

Welk sterrenbeeld teken vind jij het mooist? Bekijk ze hier (LINK) allemaal! 

Upload je eigen foto

Met je eigen foto aan de muur is je persoonlijke fotowand helemaal af. Je kunt namelijk zelf bepalen welke foto je laat afdrukken door ons en er daarmee één geheel van kunt maken. Kies de poster waarin de namen van jou en je geliefde te zien zijn, of de poster waarop jullie foto in zijn geheel te zien is (LINK). 

Door veel van deze personaliseerbare posters bij elkaar te hangen, creëer je een persoonlijke fotowand waar je nog jaren plezier van hebt. Het is een verzameling van mooie herinneringen waar je iedere dag naar kunt kijken.  

Kies een leuke poster uit van jou en je geliefde en vul jullie voornamen en datum van verkeren of trouwdatum in. Zo simpel kan het zijn! 

Geboorteposter

Een geboorteposter is perfect om te geven als kraamcadeau, of om te kopen voor jouw eigen kleine wondertje. Bij een groot gedeelte kun je zelf de voornaam en geboortedatum invullen. Ook kun je bij de meeste posters kiezen of je roze, blauwe of gele details wilt. 

Geboorteposters

Cadeautip! Door ons brede assortiment aan geboorteposters heb je voor iedere geboorte in jouw omgeving een perfect kraamcadeau. 

Happy home posters

Ben je net verhuisd of juist al heel lang tevreden met het huis waar je woont? Dan zijn onze happy home posters perfect voor jou! Hierin leg je vast sinds wanneer je in jouw huis woont en waar dit is. Dit is dus ook super leuk om te geven tijdens een housewarming! 

Gepersonaliseerd cadeau
Bekijk alle gepersonaliseerde cadeaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − twaalf =