Herfst bij WALLLL – Ben jij er klaar voor?

Sommigen mensen houden er niet van, anderen zijn er weer heel dol op en vandaag is die dan officieel begonnen: De herfst! Een van de kenmerken van dit seizoen is dat het een kleurrijk jaargetijde is. De natuur verandert, zo verkleuren de bladeren aan de boom van groen naar rood of geel en dieren ondergaan ook grote veranderingen. De herfst is het meest interessante en afwisselende jaargetijde dat er is. Verander mee met dit seizoen en pas jouw interieur op deze mooie warme kleuren aan. In deze blog gaan wij je interessante feiten over dit interessante seizoen vertellen met de zogenaamde wist-je-datjes. Als je dus binnenkort de stilte wilt opvullen of een ongemakkelijk gesprek hebt, dan zul je ons dankbaar zijn… 

Leuke weetjes over de herfst

Wist je dat…

  1. Mensen die in de herfst geboren zijn gemiddeld zes maanden langer leven dan mensen die in andere seizoenen geboren zijn? De zwangere vrouwen eten namelijk in de zomer meer verse groenten en fruit, wat een positief effect heeft op de baby! Uit onderzoek is gebleken dat 30% van de 100-jarigen in de Verenigde Staten in de herfst geboren was. 
  2. De herfst een moeilijk rijmwoord is? Probeer het maar eens te rijmen. Uhmm klerfst, bederfst, rerfst? 
  3. Alsof een langere levensverwachting niet al genoeg is, kunnen mensen die in de herfst (september t/m november) zijn geboren, kunnen vaak ook nog eens beter leren! Voor alle mensen die dus in de andere seizoenen geboren zijn en niet altijd goed kunnen leren hebben voortaan een goed excuus! Tja… in maart geboren hè? Ik kan er ook niets aan doen. 
  4. De herfst een spinnenseizoen is? Ze waren er al een hele tijd, ze zijn alleen volwassen geworden en we zien ze nu beter zitten. Bah! 
  5. Of het verband met elkaar heeft, geen idee, maar volgens een analyse van Facebook veranderen meer mensen hun relatiestatus van ‘single’ naar ‘in een relatie’ in de herfst. In de zomer gaan meer relaties uit, maar blijkbaar willen we ons in de herfst graag weer settelen zodat we dan lekker met elkaar kunnen cocoonen op de bank? 
  6. Het op dit moment goed weer is aan de andere kant van de aarde? In Australië is het lente als wij herfst hebben en zomer als wij winter hebben. Oneerlijk!

De mooiste herfstfoto’s vind je bij ons! De posters zijn al verkrijgbaar vanaf €6,95! 

Shop hier onze herfstcollectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vijf =