It’s Wallll O’Clock!

Wallll O'Clock

Maandenlang zijn wij bezig geweest met het ontwerpen van een nieuw product. Een product dat perfect bij ons past en waar wij zelf heel erg trots op zijn. 

Nog steeds zijn wij erg trots op ons eigen ontwerp: de Wallll O’Clock! Een klok, maar dan net even anders. Een met de hand gemaakte klok van duurzaam gekapt hout, helemaal in onze stijl. 

Wat maakt deze klok nou zo bijzonder? Door het strakke en unieke design past het in bijna ieder interieur. Ook is de klok, dankzij de brede gleuf aan de achterzijde, erg makkelijk op te hangen. Bij de Wallll O’Clock hoef jij je tenslotte niet te ergeren aan hard getik van het uurwerk. De klok gaat zelfs bijna geruisloos op in jouw interieur!

Waarom past deze klok perfect bij ons? Vanwege de fotolijst als basis, natuurlijk! Door de lijst als frame te gebruiken, is het erg mooi om hem te combineren met fotokunst en prints. Zo kun je de klok weer een hele andere look geven en kun je het helemaal naar smaak aanpassen. 

De Wallll O’Clock hangt inmiddels al in een paar toffe interieurs, onder andere bij @_finntage en @xcuseme.nl! Hieronder kun je zien hoe de klok staat bij verschillende stijlen en hoe mooi hij zich daaraan aanpast!

Wil je meer over de Wallll O’Clock weten? Klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + tien =