Kinderkamer inspiratie

Posterwand

Kinderkamer inspiratie

De kinderkamer is een plek waar kinderen na een drukke dag tot rust komen. In een kinderkamer is een bed dan ook een van de belangrijkste dingen, maar het mag natuurlijk ook niet ontbreken aan sfeer en leuke decoratie. Bij WALLLL verkopen wij heel veel leuke, stoere en lieve posters voor de kinderkamer. Hierbij willen wij jullie inspiratie geven en jullie bijvoorbeeld laten zien hoe je een unieke posterwand kan creëren met de posters van WALLLL.

Shop hier jouw kinderkamer posters!
Posterwand

De poster met het dieren overzicht erop is een goede manier om je kindje op een spelende manier over de verschillende dieren te leren. De gepersonaliseerde zodiac poster maakt de wand heel persoonlijk. In combinatie met onze andere schattige posters en onze fotokunst maakt het een mooi geheel! 

Wil je kleur en sfeer toevoegen aan de babykamer, maar niet teveel omdat het anders te druk wordt? Kies dan voor 2 of 3 posters met dezelfde kleurtinten erin. Op deze muur hangt een gepersonaliseerde geboorteposter. Deze is super leuk in combinatie met een lief konijntje en de regenboog poster met de tekst ”dream big little one”.

Heb je veel gekleurde meubels in de kinderkamer? Kies dan voor twee grotere en rustige posters. Een poster met een mooie tekst is dan heel leuk te combineren met een persoonlijke poster, bijvoorbeeld deze tijger met de naam van je kindje eronder. 

Last but not least, wil je veel rust in een kamer creëren? Kies dan om maar één kleur te gebruiken en voor de rest alles neutraal te houden. Veel van onze posters bevatten kleur, zo ook onze sterrenbeelden. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en kleuren, zo is er voor ieder wat wils. Ze zijn leuk te combineren met een poster met een lieve tekst, zoals deze ”lief zoals je bent” poster.

Shop hier jouw kinderkamer posters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 2 =