Koffie Posters

Het is algemeen bekend dat er 2 typen mensen zijn: zij die van koffie houden en zij die niet van koffie houden. Wij hebben daarom iets gemaakt voor de echte koffieliefhebbers en hun keukens! De keuken wordt vaak tijdens het decoreren overgeslagen, maar juist deze ruimte kan wel een beetje flavour gebruiken. De leukste accessoires voor je keuken zijn dan ook onze koffie posters. Deze lijn bestaat uit verschillende quotes en foto’s van koffie.

koffie-poster-kopen

Omdat koffie van zichzelf al genoeg sfeer aan de tafel brengt, en eigenlijk geen woorden nodig heeft, hebben we 3 fotokunst posters toegevoegd aan de collectie. Deze posters zijn allemaal los van elkaar te verkrijgen, maar ze zijn vooral leuk om als set op te hangen in je keuken, lunchroom of bistro. Wist je dat we alle foto’s op de website zelf hebben gemaakt?

De rest van de collectie bestaat uit quotes en zijn vooral leuk om zelf thuis op te hangen of om als cadeau te geven aan je coffee addicted vrienden. Het is een uniek verjaardagscadeau, maar ook erg leuk als housewarming gift! 

Koffie-poster

5 Koffie weetjes

  1. De cafeïne doet al binnen 10 minuten na de eerste slok haar werk.
  2. 58 procent van de Nederlanders drinkt het eerste kopje koffie al voor 8.00 uur `s ochtends.
  3. Nederland is wereldkampioen koffiedrinken, we drinken bijna zoveel koffie als de gemiddelde Amerikaan, Brit, Spanjaard en Fransman bij elkaar opgeteld.
  4. Het duurt ongeveer 3 uur voordat koffie in je lichaam is uitgewerkt.
  5. Koffie bevat meer aroma’s dan wijn.

Shop hier jouw favoriete koffie posters: https://wallll.com/product-categorie/keuken-posters/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − vijftien =