Gepersonaliseerd kraamcadeau

Een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam van je pasgeboren zoon of dochter, neefje of nichtje of een ander klein wondertje; dat is pas origineel! Een cadeau waarmee je écht binnenkomt en laat zien dat je aan de ander denkt. Een persoonlijk kraamcadeau blijft leuk voor iedere leeftijd en kan het hele leven gebruikt worden.

kraamcadeau shoppen
Gepersonaliseerd cadeau

Een poster als prachtig, gepersonaliseerd kraamcadeau

Door een cadeau te personaliseren weet je zeker dat je een uniek cadeau hebt voor de ontvanger. Onze posters zijn hier de perfecte invulling op. Hieronder zijn verschillende personaliseerbare posters te zien. De kans is groot dat er iets tussen zit wat bij de ontvanger past. Je kunt zelf kiezen welke voornaam op de poster komt te staan en of je er een lijst omheen wil. Een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam is zeer origineel en perfect om te geven!

alle gepersonaliseerde posters

Een kraamcadeau met naam kopen

Een persoonlijk kraamcadeau met naam kopen? Dat kan! Bij WALLLL hebben wij gepersonaliseerde geboorteposters die perfect zijn voor in de babykamer. Ze zijn leuk om te combineren in verschillende lijstjes, maar het is ook leuk om één poster te kiezen en in het groot op te hangen! Met een poster als origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau zorg je ervoor dat de babykamer heel persoonlijk wordt en dat het een schattige uitstraling krijgt. Iedere vader en moeder wil toch dat het kamertje zo leuk mogelijk is ingericht?

Geboorteposters

een kraamcadeau voor een dierbare

bestel direct

Een gepersonaliseerd kraamcadeau geef je aan iemand die je dierbaar is. Hiermee laat je weten hoeveel diegene voor je betekent en uit je jouw waardering op een unieke manier. Door de naam toe te voegen aan de geboorteposter zorg je voor een uniek en persoonlijk kraamcadeau waarmee de kinderkamer wordt gepimpt. 

Wil je een compleet persoonlijk kraamcadeau geven? Kies er dan voor om er een lijstje bij te bestellen. Hiermee kan de ontvanger de poster direct ophangen en is het resultaat meteen zichtbaar. Bij WALLLL kies je uit verschillende formaten en materialen lijsten , waardoor je de gewenste stijl geheel zelf bepaalt. Ons team lijst de poster al voor je in en we kunnen hem voor je inpakken. Ook kun je het direct naar de ontvanger sturen, waardoor het een verrassing blijft!

envoudig een origineel kraamcadeau bestellen

Bij ons is het bestellen van een origineel en persoonlijk kraamcadeau een eitje. Je kiest het gewenste formaat, vult de naam en geboortedatum in en kiest of je er een lijstje bij wilt. Als je jouw bestelling hebt geplaatst, gaan wij direct voor je aan de slag. Een gepersonaliseerd kraamcadeau kunnen we ook direct naar de ontvanger sturen. We lijsten de poster voor je in en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij de ontvanger aankomt.