Bestel je bij ons een poster op canvas of plexiglas? Dan wordt deze altijd geleverd inclusief een ophangsysteem. Beide ophangsystemen bevinden zich aan de achterkant en zijn, als de schilderijen aan de muur hangen, niet zichtbaar vanaf de voorkant.

Ophangsysteem plexiglas

Het ophangsysteem voor Plexiglas bestaat uit plaatjes die op de achterkant van het plexiglas schilderij geplakt dienen te worden. Het ophangsysteem zorgt voor een zwevend effect doordat het vanaf de voorkant niet zichtbaar is. Door de meegeleverde bumpers aan de onderkant te plakken, kan het plexiglas schilderij evenredig aan de muur opgehangen worden.

Wij leveren altijd een korte instructie mee, zodat je jouw plexiglas schilderij perfect kan ophangen. Enthousiast geworden? Check hier alle posters waar je uit kunt kiezen.

Ophangsysteem canvas

Het ophangsysteem voor canvas is een haakje dat op de achterkant op het hout bevestigd dient te worden. Hiermee kun je het canvas schilderij vervolgens aan een haak, schroef of spijker ophangen. Wij leveren het haakje met twee schroefjes en een plug met bijbehorende schroef voor in de muur.

Wij leveren altijd een korte instructie mee, zodat je jouw canvas schilderij perfect kan ophangen. Enthousiast geworden? Check hier alle posters waar je uit kunt kiezen.