Posterwinkel nabij Den Bosch en Nijmegen

Wist je dat je de posters van WALLLL niet alleen online kunt bestellen, maar ook kunt aanschaffen in een posterwinkel in de buurt van Den Bosch en Nijmegen? Je kunt onze posters bij meerdere verkooppunten in Grave en omgeving vinden. Bezoek deze verkooppunten vooral als je het leuk vindt om onze prints in het echt te bekijken!

Bekijk alle poster

Bezoek een posterwinkel dicht bij Den Bosch en Nijmegen en kies jouw favoriete print

Een poster is het ideale woonaccessoire om de muren in je woning mee op te leuken. Je zit hiervoor helemaal goed met de posters van WALLLL. Ons creatieve team ontwerpt de prints voor de posters zelf, waardoor je altijd een bijzondere poster in huis haalt. Waar we onze posters eerst alleen online verkochten, kun je deze nu ook vinden in een posterwinkel in de buurt van Den Bosch en Nijmegen. Bij deze verkooppunten vind je een deel van onze collectie, waaronder wc-posters en stadsposters. Er zit altijd wel een print tussen die past bij jouw smaak. En vind je de juiste poster niet in een van de posterwinkels? Dan bestel je deze gewoon online!

Breng een bezoek aan een van de verkooppunten

Breng gerust eens een bezoek aan een posterwinkel in de regio Grave, dicht bij Den Bosch en Nijmegen, en ontdek welke poster jouw favoriet is. Bestel je liever online? Dan ontvang je jouw poster binnen enkele werkdagen op het gewenste adres. Online kun je tevens een van onze fotolijsten kopen, zodat je je muurdecoratie helemaal af maakt. Voor vragen of advies ben je welkom om een e-mail te sturen naar info@wallll.com of het contactformulier in te vullen.

contact