Er zijn een aantal voorbeelden van samenwerkingen waar wij naar op zoek zijn. Deze zijn hieronder te lezen met een korte omschrijving. Heb je een ander idee of voorstel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Elkaar verder helpen is het mooiste wat er is en daar staan wij dan ook zeker voor open.

Ben jij een Influencer?

Ben jij een blogger, vlogger of social media influencer en heb jij een affiniteit met wonen en interieur? Dan lijkt het ons heel leuk om met jou samen te werken. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan een mail (info@tocomfy.nl) met je voor- en achternaam, links naar je social media en relevante statistieken. Wij kijken ernaar uit van je te horen!

Ben jij een Artiest of fotograaf?

Ben jij een fotograaf, ontwerper of kunstenaar en denk jij dat wij samen iets moois kunnen maken? Stuur ons dan een mail (info@tocomfy.nl) met je voor- en achternaam en voorbeelden van je werk. Wij kijken ernaar uit van je te horen!

Heb jij een (web)winkel?
Heb jij een (web)winkel en zou je graag onze posters willen verkopen? Dat is zeker mogelijk. Je krijgt dan van ons speciale resellerprijzen en je wordt vermeld als verkooppunt op onze website en socials. 

Affiliate Partner Programma bij Tradetracker

Promoot ons en verdien 10% commissie! Het enige wat je hoeft te doen is bezoekers op jouw site aan te moedigen wallll.com te bezoeken. Als zij vervolgens een bestelling bij ons plaatsen, krijg jij 10% van het bestelbedrag (excl. btw).

Door de software van Tradetracker wordt er bijgehouden welke bezoekers via jouw site bij wallll.com terechtkomen. Dit gebeurt door middel van cookies die op de device van de klant worden geïnstalleerd bij het klikken op een link. Hier merkt de klant zelf helemaal niks van, maar het zorgt er wel voor dat alles eerlijk bijgehouden kan worden.

Is dit iets voor jou? Meld je dan aan via Tradetracker.com.