Sterrenbeeld 2.0

Sterrenbeeld goud

Vol trots kunnen wij zeggen dat de gepersonaliseerde sterrenbeeldjes onze bestverkochte posters zijn!

Daarom hebben we er voor gekozen om deze lijn te gaan uitbreiden. Wij verwelkomen hierbij dan ook de gepersonaliseerde sterrenbeeldjes 2.0!

Sterrenbeeld goud

Gepersonaliseerd sterrenbeeld 2.0

Wij zijn helemaal verliefd op onze nieuwe sterrenbeeldjes en wij hopen natuurlijk dat jullie dat ook zijn! 

Dit ontwerp is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, namelijk: Zwart, Goud, Roze en Blauw. Ook hebben deze posters een papiertextuur gekregen op de achtergrond om het net iets specialer te maken. De posters zijn personaliseerbaar, zo kan je dus zelf de naam, datum, kleur en het sterrenbeeld kiezen.

Het zwarte en gouden sterrenbeeld hebben allebei een chique uitstraling gekregen door het kleurgebruik in samenhang met het kleurverloop. We hebben geprobeerd om de sterrenbeeldjes 2.0 en moderne uitstraling te geven, zodat het voor iedereen toepasselijk is om te kopen. 

We wilden dat de nieuwe sterrenbeeldjes niet te veel afweken van het originele “sterrenbeeld” idee. Daarom hebben we ervoor gekozen de kleuren roze en blauw ook aan deze versie toe te voegen. Zo blijft het een leuke toevoeging aan bijvoorbeeld een kinderkamer en hangt het ook mooi boven een babybedje! 

Bestel nu hier jouw eigen gepersonaliseerde sterrenbeeld poster!

Niet helemaal jouw smaak? Don't worry

De “orginele” sterrenbeeldjes zijn natuurlijk ook nog steeds verkrijgbaar en net zo leuk! Deze zijn verkrijgbaar in het geel, roze, blauw, beige en zwart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − een =