Sterrenbeeld Kreeft

Ben jij het sterrenbeeld Kreeft? Dan is dit herkenbaar voor jou!

De Kreeft is mysterieus, maar ook erg slim. Ze lijken soms saai door hun timide, verlegen en teruggetrokken gedrag. Maar de Kreeft, die overigens zeer behulpzaam is, heeft een fantastierijk en creatief leven. De Kreeft vindt een eigen plek belangrijk en ziet dit als een veilige basis. De Kreeft heeft enorm veel te bieden als hij/zij de goede steun krijgt. Als de Kreeft beledigd wordt, heeft die de neiging om te klagen in plaats van de confrontatie te zoeken. De Kreeft is bezitterig. Materialistisch gezien, maar ook op zijn sociale contacten. Hij of zij wil namelijk met alles en iedereen contact houden. Liever een vriend behouden dan een nieuwe vriend zoeken.
 
De Kreeft is een vrij emotioneel sterrenbeeld, hij kan dan ook slecht emoties loslaten. Doordat hij soms vrij emotioneel kan zijn, is hij soms ook lichtgeraakt. In de ochtenden kan hij vaak humeurig zijn, het is dan ook het beste om hem in de ochtend zijn eigen ding te laten doen.

Shop hier jouw persoonlijke cadeau!

Kreeft in een relatie

De beste match voor een Kreeft is de Schorpioen of Steenbok. Net als de Kreeft hebben veel schorpioenen hun hart op de tong. Als het om de liefde gaat, zijn ze emotioneel en direct. Als je een relatie aangaat met een Schorpioen is de kans klein dat je genegeerd zult worden of twijfels zult hebben over hoe de ander ergens in staat. Ook een steenbok is voor jou een goede partner. Met hun instelling dat alles mogelijk is, helpen ze jou uit je comfort zone stappen. Daar staat tegenover dat jij met jouw warmte een steenbok helpt om tot rust te komen.

Wist je dat deze beroemdheden ook Kreeft zijn?

1. Matthew Fox
2. Khloé Kardashian
3. Vera Wang
4. Sofia Vergara
5. Lionel Messi
6. Vin Diesel
7. Pamela Anderson
8. Tom Hanks
9. Prinses Diana
10. Bastiaan Ragas

En dat…

… het sterrenbeeld Kreeft bij het element water hoort? Dit betekent dat hij een waterteken is, net als de Vissen en Schorpioen?

… de Kreeft zich het fijnste voelt bij nuchtere aardetekens en gevoelige watertekens?

… acteur Tom Cruise ook het sterrenbeeld Kreeft heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 1 =