Sterrenbeeld Leeuw

Sterrenbeeld Leeuw

Ben jij het sterrenbeeld leeuw? Dan is dit herkenbaar voor jou!

De Leeuw is dominant en heeft al gauw een grootse persoonlijkheid. Twijfelen? Dat doen Leeuwen zelden! Creatief, wilskrachtig, ambitieus en heel positief gestemd, dat is een Leeuw kort samenvat. De Leeuw heeft een sterke wil. Soms betekent dat ook dat ze niet luisteren naar anderen en enorm eigenwijs kunnen zijn. Hij is trouw, liefdevol en enthousiast, hun enthousiasme delen ze dan ook graag met andere mensen. Ze hebben vaak een positieve invloed in een groep.
 
Aangezien de Leeuw vaak ambitieus is en goed kan leidinggeven, kan hij overkomen als bazig en een bemoeial, dit is niet zijn bedoeling. De Leeuw wordt vaak gezien als arrogant of verwaand, dit komt door zijn grootse persoonlijkheid. Echter, als je de Leeuw leert kennen dan weet je dat hij alles is behalve arrogant of verwaand. Stiekem houd de Leeuw ook van een beetje drama en kan soms (bewust of onbewust) midden in de drama verzeild raken.

Shop hier jouw persoonlijke cadeau!

Het sterrenbeeld Leeuw in een relatie

Watermannen zijn van nature vaak nieuwsgierig en hebben de neiging veel aandacht te geven aan de mensen die ze liefhebben. Hiermee geven ze jou precies de aandacht waar jij behoefte aan hebt, zonder dat je hierom moet vragen! Jouw sterke persoonlijkheid zorgt ervoor dat een Waterman niet verveeld raakt. Een Ram tegen het lijf gelopen? Ook dit kan goed werken. Met zijn of haar zelfvertrouwen en energie creëert een Ram de positieve, spannende omgeving waar jij je fijn bij voelt. Door elkaar onvoorwaardelijk te steunen, kunnen jullie ervoor zorgen dat jullie ego’s elkaar niet in de weg staan.

Wist je dat deze beroemdheden ook Leeuw zijn?

1. Jennifer Lopez
2. Arnold Schwarzenegger
3. Chris Hemsworth
4. Madonna
5. Sandra Bullock
6. Daniel Radcliffe
7. Robert De Niro
8. Jennifer Lawrence
9. Roger Federer
10. Jeroen Pauw

En dat…

… het sterrenbeeld Leeuw bij het element vuur hoort? Dit betekend dat hij een vuurteken is, net als de Ram en Boogschutter

… de Leeuw vaak heel creatief is?

… Barack Obama ook het sterrenbeeld Leeuw heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + dertien =