Sterrenbeeld Ram

Sterrenbeeld Ram

Ben jij een Ram? Dan is dit herkenbaar voor jou!

Ben jij jarig tussen 21 maart en 19 april en dus als sterrenbeeld Ram? Dan kun je in dit artikel waarschijnlijk veel van jezelf herkennen. Je leest het hier! 

De Ram is een aanwezig en energiek sterrenbeeld, hij is ook erg dominant. Hij heeft een spontaan en enthousiast karakter. Dit samen met zijn avontuurlijkheid zorgt ervoor dat hij veel vrienden heeft. Hij is een zelfverzekerde doorzetter, die graag de eerste wilt zijn. Aan de andere kant kan de ram ook erg roekeloos zijn. De Ram kan niet goed omgaan met tegenslag en geeft daardoor ook niet gauw zijn fouten toe.

Kortom: de Ram is een leuk sterrenbeeld om erbij te hebben vanwege zijn actieve en spontane karakter, maar zijn impulsieve en soms ongeduldige gedrag kan ook zorgen voor botsingen met andere sterke sterrenbeelden.

De ram in een relatie

In een relatie kan de Ram zich een beetje bazig, koppig en jaloers gedragen. Een gebalanceerd luchtteken zoals Weegschaal of Tweelingen kan ervoor zorgen dat de sterke en spontane Ram voldoende rust krijgt. Een Weegschaal of Tweelingen kan de Ram helpen om zijn impulsieve acties in toom te houden, terwijl de energie van de Ram de Weegschaal of Tweelingen tevreden houdt. De Ram zou ook zeker een goede match zijn met een Boogschutter, zij zijn beide in voor spontane acties. Door hun spontaniteit blijft hun vuur lang branden. Op langere termijn zou dit kunnen botsen, ze moeten er dus op letten dat zij niet doorslaan samen en hun doelen niet uit het oog verliezen.

Wist je dat deze 10 beroemdheden ook ram zijn?

  1. Vincent van Gogh
  2. Tommy Hilfiger
  3. Emma Watson
  4. Victoria Beckham
  5. James Franco
  6. Céline Dion
  7. Marc Jacobs 
  8. Guus Meeuwis
  9. Mariah Carey 
  10. Liza Koshy

En dat ....

… de Ram bij het element vuur hoort? Dit betekent dat hij een vuurteken is, net als de leeuw en boogschutter

…. de Ram het meest ongeduldige en meest onrustige sterrenbeeld van alle sterrenbeelden is?

… het sterrenbeeld Ram samenvalt met het begin van de lente? De lente begint op 20 maart en het sterrenbeeld ram op 21 maart. 

… je bij ons gepersonaliseerde sterrenbeeld posters kan kopen? dit is bijvoorbeeld een uniek verjaardag of kraamcadeau. Je scoort hem hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + zeven =