Sterrenbeeld Stier

Sterrenbeeld Stier

Ben jij een stier? Dan is dit herkenbaar voor jou!

Het sterrenbeeld Stier is een van de meest betrouwbare en warmhartige sterrenbeelden. Hij heeft dan ook een heel stabiel en liefdevol karakter! Het sterrenbeeld Stier kent veel positieve eigenschappen, maar ook een aantal ‘verbeterpunten’. Lees hieronder meer over dit sterrenbeeld en wie weet herken jij jezelf of een vriend(in) wel! 

Als de Stier eenmaal een doel voor ogen heeft, dan zal hij hier helemaal voor gaan. Hij doet dit wel op zijn gemakje en de veilige manier, uit zijn comfort zone gaan doet de Stier niet gauw. Stieren houden van geld en spullen, dit is dan ook de reden dat ze bijna nooit schulden hebben. Hij houdt van een comfortabel leven en deelt dat dan ook graag met andere!

De Stier zit graag in zijn comfort zone en vindt het daarom niet fijn als hij het gevoel heeft dat hij ergens toe gedwongen wordt of opgejaagd wordt. Hij geniet van zijn rust en kan ook goed alleen zijn, echter vindt hij het niet fijn als hij gestoord wordt door andere mensen. Het is een gevoelig sterrenbeeld en kan daarom ook niet goed omgaan met tegenslag. Op sommige momenten kan hij ook jaloers en bezitterig uit de hoek komen, maar dat doet hij om zichzelf te beschermen.

De Stier in een relatie

In de liefde kan de Stier soms erg onverschillig reageren. Hij gedraagt zich soms wat nonchalant, maar is wel erg beminnelijk. Dit aardteken matcht het beste met andere aardtekens en met luchttekens. Vooral met de Kreeft en Maagd kan de stier heel gelukkig worden! De Stier en Kreeft zijn aan elkaar gewaagd. Zowel fysiek als mentaal hebben deze twee sterrenbeelden een sterke connectie, de band word daardoor met de dag hechter. De Kreeft is net als de Stier betrouwbaar en zijn liever thuis dan dat ze op de dansvloer staan. Met de Maagd kan de Stier ook een hele goede match vormen, beide ademen ze oprechtheid en eerlijkheid. Ruzie? Dat is er bijna niet. Door de eerlijkheid en oprechtheid zijn ze enorm toegewijd aan elkaar.

WIST JE DAT DEZE BEROEMDHEDEN OOK STIER ZIJN?

1. Dwayne Johnson
2. Cher
3. George Clooney
4. Chris Brown
5. Jessica Alba
6. Bono
7. Adele
8. Channing Tatum
9. Johan Cruijf
10. Martin Garrix

EN DAT…

… de Stier bij het element aarde hoort? Dit betekent dat hij een aardeteken is, net als de Maagd en Steenbok.

… de Stier een echte levensgenieter is? Hij houdt van een goed glas wijn en lekker eten.

… Koning Willem Alexander en zijn grootmoeder Prinses Juliana ook het sterrenbeeld Stier hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + tien =