Sterrenbeeld Tweelingen

Ben jij Tweelingen? Dan is dit herkenbaar voor jou!

Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen laat graag blijken dat hij aanwezig is, ze zijn goed communicatief ingesteld en kunnen ook goed luisteren. De Tweelingen is openhartig, gevat en wil graag zijn stempel drukken. Tweelingen zijn best moeilijk te doorgronden, maar ze passen zich wel makkelijk aan. De Tweelingen kan wel complex en tegenstrijdig verdrag vertonen. Ze zijn echte charmeurs en zijn dan ook aantrekkelijk, ze zullen niet gauw hun jeugdige charmes verliezen. Ze zijn zeer vriendelijk, attent en gul.
 
Tweelingen zijn dan wel goed communicatief ingesteld, maar ze kunnen daardoor overkomen als een enorme kletskous. Ze kunnen uren achter elkaar doorpraten. Soms kan hij onrustig of nerveus gedrag vertonen, dit kan vervelend overkomen voor andere mensen. Omdat hij zo aantrekkelijk is, krijgt hij regelmatig aandacht. Hij maakt daar soms ook iets teveel gebruik aan en flirt daardoor ook teveel en te graag.

Tweelingen in een relatie

Iemand die Tweelingen is heeft veel interesses en een luchtige persoonlijkheid, hierdoor moet hij niet met iemand zijn die niet begrijpt waarom hij zoveel vrienden heeft. Ook houdt hij van creatieve bezigheden, hij wil dan ook dat de ander dat belangrijk vind. Om deze reden is de Waterman, die ook veel waarde hecht aan zelfstandigheid, een ideale partner voor een Tweelingen. De Tweelingen en de Waterman weten namelijk allebei dat het grote geheim voor een gezonde relatie te maken heeft met dat je elkaar vrijheid geeft en voldoende tijd los van elkaar doorbrengt. De levensluchtige en krachtige Boogschutter is ook een hele goede match voor een Tweelingen, hij weet van aanpakken

Wist je dat deze beroemdheden ook Tweelingen zijn?

1. Natalie Portman

2. Chris Evans

3. Nicole Kidman

4. Johnny Depp

5. Angelina Jolie

6. Lana Del Rey

7. Adriana Lima

8. Russell Brand

9. Rafael Nadal

10. Giel Beelen

En dat…

… het sterrenbeeld Tweelingen bij het element lucht hoort? Dit betekent dat hij een luchtteken is, net als de Weegschaal en Waterman.

… een Tweelingen vaak heel intellectueel is?

… prins William van Engeland ook het sterrenbeeld Tweelingen is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =