Een gepersonaliseerd trouwcadeau dat zeker blijft hangen

Een trouwposter is een persoonlijk huwelijksgeschenk dat mensen doet herinneren aan de dag waarop ze getrouwd zijn of verkering kregen. Het verhaal en het moment daarvan blijven hangen in de poster. Daardoor is het echt een uniek en gepersonaliseerd trouwcadeau en blijft de liefdesposter lang hangen in het interieur en in de gedachten van de gelukkigen. Je geeft een stukje emotie waar ze nog jaren plezier van hebben!

Sterrenbeeld poster beige

Gaan ze samenwonen en is de kleine ook al op komst?

Dan zijn onze homeposters en sterrenbeeld posters een super leuke aanvulling voor in het interieur. De geboorteposter wordt vaak cadeau gedaan als kraamcadeau of aan ouders met jonge kinderen. Het is leuk om deze posters samen te hangen met bijvoorbeeld de trouwposter van de ouders, die je gegeven hebt als uniek en gepersonaliseerd trouwcadeau. Zo creëer je stap voor stap een persoonlijke posterwand waar je nog jaren plezier van hebt.

Sterrenbeeld posters

Een origineel huwelijkscadeau van kwalitatief materiaal en met een korte levertijd

De trouwposters worden als origineel huwelijkscadeau afgedrukt op hoogwaardig fotopapier. Je kunt ervoor kiezen om er een fotolijst bij te bestellen. Dan lijsten wij de poster voor je in. De levertijd van je gepersonaliseerde trouwcadeau is afhankelijk van het formaat van de poster. Bij posters tot en met A3-formaat is de levertijd 1 tot 2 werkdagen. Je hebt je persoonlijk huwelijksgeschenk zo snel mogelijk in huis.

Liefde-poster
Liefdes-poster

Bestel de hoge kwaliteit prints nu in de webshop

Heb je een uniek en gepersonaliseerd trouwcadeau gevonden dat aan je wensen voldoet? Bestel de kwalitatieve print dan eenvoudig in de webshop. Binnen een paar klikken ben je klaar en heb je echt een origineel huwelijkscadeau. Wil je meer weten over de opties voor een persoonlijk huwelijksgeschenk? Kom dan naar onze winkel in Grave, stuur een e-mail naar info@wallll.com of neem contact met ons op via het contactformulier.