Privacy policy

Wij respecteren jouw privacy en verwerken jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Tocomfy
Website: https://www.wallll.com
Inschrijfnummer KvK: 67170110
BTW-nummer: NL856859357B01

Als jij iets bij ons bestelt, hebben we je gegevens nodig om ervoor zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. We gaan altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met je persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag. Als je na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons via info@tocomfy.nl.

Dit privacybeleid blijft veranderen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind je op www.WALLLL.com. We raden je aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat je steeds van deze wijzigingen op de hoogte blijft. Ons privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 1 juli 2018.

2. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

WALLLL.com (onderdeel van Tocomfy V.O.F.), gevestigd aan Winde 15, 5361MT Grave, is de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

3. Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die WALLLL.com verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met WALLLL.com, zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen.

4. Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. Denk maar aan jouw naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres. En andere gegevens die uniek zijn voor jou, zoals je WALLLL.com bestelgeschiedenis of surfgedrag.

5. Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze gegevens?

Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met ons, zoals (zakelijke) klanten en contactpersonen van partners. We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou, wanneer je onze website bezoekt, een account aanmaakt en bepaalde gegevens invult of wanneer je contact zoekt met ons.

In sommige gevallen ontvangen we jouw gegevens van anderen. Wanneer iemand een cadeau naar jou verstuurt, krijgen we jouw naam- en adresgegevens. Ook kunnen wij gegevens krijgen van andere partijen, maar alleen wanneer jij die partijen toestemming hebt gegeven om bepaalde gegevens aan ons te verstrekken.

6. Welke gegevens verwerken wij van jou, waarvoor gebruiken wij die en hoelang worden deze bewaard?

Gegevens voor jouw bestelling

Als jij iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling te kunnen bezorgen en je op de hoogte te kunnen houden over de status van je bestelling. Ook voor eventuele retouren of reparaties zijn deze gegevens nodig.

Hiervoor verzamelen wij je naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en (eventueel) je telefoonnummer. Deze gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die je met ons (of met een van onze verkooppartners) hebt gesloten. Op grond van de wet moeten wij de gegevens met betrekking tot je bestelling 7 jaar bewaren.

Gegevens in jouw account

In jouw persoonlijke account bewaren we de volgende gegevens: je naam, bezorgadres(sen), (eventueel) je telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum (als je die hebt opgegeven), betaalgegevens, cadeaubonnen en cadeaukaarten. In je account bewaren we ook je bestelgeschiedenis inclusief gekozen afleveropties. Daarnaast slaan wij in je account de door jou opgegeven interesses op, namelijk jouw verlanglijstje en je e-mail- en personalisatievoorkeuren.

Wij bewaren de gegevens in jouw account zolang je actief klant bij ons bent. Als je 7 jaar niet meer bij ons hebt ingelogd, verwijderen wij al jouw gegevens. Daarnaast kun je op ieder moment een verzoek doen om jouw gegevens te laten verwijderen in je account.

Gegevens over jouw contact met ons

Je kunt altijd contact opnemen met ons. Je kunt ons e-mailen, met ons chatten of een berichtje sturen via social media, zoals Facebook en Instagram. We kunnen je een volgende keer sneller helpen door jouw gegevens te bewaren. De aantekeningen over het klantcontact bewaren wij dan ook zolang je actief klant bij ons bent.

Wanneer je ons een privéberichtje stuurt via Facebook of Instagram, dan worden deze berichten maximaal 6 maanden door ons bewaard, of korter als jij het bericht zelf eerder verwijdert of dit aangeeft.

Verbeteren van de winkelbeleving gebaseerd op algemene informatie en verkoopstatistieken

Wanneer je op WALLLL.com een artikel bekijkt, zie je onder het artikel ‘gerelateerde producten’. Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op het artikel of de categorie die je op dat moment aan het bekijken bent. Op basis van statistieken weten we dat klanten die dat artikel kochten, ook geïnteresseerd waren in de andere artikelen. Deze aanbevelingen zijn niet persoonlijk, iedereen die dat artikel bekijkt, ziet dezelfde gerelateerde producten.

7. Gegevens voor marketing

Gepersonaliseerde e-mails

We hebben geregeld aanbiedingen, speciale acties en nieuwtjes die we met jou persoonlijk willen delen. We delen deze graag via mail. Als je bij ons een account hebt en één of meerdere bestellingen hebt geplaatst, kun je e-mails van ons verwachten over de nieuwste aanbiedingen en producten. Als je dit soort informatie liever niet ontvangt, kun je je meteen afmelden voor alle nieuwsbrieven onderaan in de nieuwsbrief.

Gegevens uit klantonderzoeken

We zijn dol op reviews, maar onze klanten ook. Reviews helpen je om te vinden wat je zoekt. Als je een review schrijft, kies jij of je persoonlijke gegevens of je naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers. Je kunt ook een alias gebruiken. Wij plaatsen reviews alleen met jouw toestemming. Omdat reviews lang waardevol zijn voor klanten, bewaren we een review totdat jij van ons vraagt de review te verwijderen.

Gegevens voor prijsvragen en acties

Als je meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij gegevens aan jou, zoals je naam, adres en/of e-mailadres. Deze hebben wij nodig om de actie kunnen uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken. Wij verzamelen deze gegevens met jouw toestemming. In de voorwaarden van de betreffende prijsvraag of actie kun je terugvinden waarvoor jouw gegevens precies worden gebruikt en hoelang wij deze bewaren.

Social media

Als je social media zoals Facebook gebruikt, kun je via ‘like en share’ knoppen op WALLLL.com artikelen die je leuk, nuttig of handig vindt, met je vrienden delen op je social media account. WALLLL.com krijgt hierbij geen toegang tot jouw social media account. Wij raden je aan om het privacybeleid van de social media partijen waar jij een account hebt, goed door te nemen zodat je weet hoe je gegevens worden gebruikt en hoe jij je instellingen kunt aanpassen.

8. Met wie worden jouw gegevens gedeeld?

Distributie- en logistieke partners

Om jouw bestelling te kunnen afwikkelen, werken wij samen met distributiepartners. Deze partijen ontvangen jouw naam en bezorgadres om te zorgen dat ze jouw pakketje op de juiste manier kunnen verwerken en bezorgen. Ook werken we samen met verschillende logistieke partners, zoals PostNL. Onze logistieke partners krijgen van ons jouw naam en bezorgadres. Deze informatie hebben ze nodig om jouw pakketje op het door jou gekozen adres af te leveren.

9. Hoe gaan wij om met gegevens van onze particuliere en zakelijke verkooppartners?

Met gegevens van onze particuliere en zakelijke verkooppartners gaan wij net zo zorgvuldig om als met de gegevens van onze klanten. Daarom geldt dit privacybeleid ook voor onze verkooppartners.

10. Waar slaan wij jouw gegevens op?

Wij slaan jouw gegevens uitsluitend op in jouw account. Je kunt dus zelf beheren welke gegevens wij hebben en deze kunnen altijd aangepast worden.

Vragen?

Als je nog vragen hebt over de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan, neem dan gerust contact op met ons. Dit kan via info@tocomfy.nl. We helpen je graag.